tiistai 11. lokakuuta 2016

Go Go Geisha

Joko olet käynyt tykkäämässä Kynsiblogit-sivusta Facebookissa? Sivu kerää yhteen joukon suomalaisia kynsiblogeja, joiden julkaisuja on helppo seurata yhdestä paikkaa sivusta tykkäämällä. Lokakuussa ryhmällä on käynnissä Kynsiblogit goes Halloween -niminen teemakuukausi, jonka aikana mukana olevissa blogeissa nähdään halloween-aiheisia lakkauksia. Mä olen myös luvannut tehdä halloween-kynnet, mutta ajankohtaa en vielä paljasta.

Teemakuukauden aikana on käynnissä myös halloween-aiheinen lakkauskilpailu. Kuka vaan voi osallistua omatekemillään lakkauksilla, ja palkintoja on luvassa kolmelle parhaalle. Kisa käydään Instagramissa tägillä #kynsiblogitgoeshalloween. Tarkemmat ohjeet sekä kuvat palkinnoista löytyy Kynsiblogit-sivulta, jonne pääset näppärästi vaikkapa tästä linkistä. Kannattaa siis kaivaa lakkapullot esiin ja osallistua! :)

Vaikka syksy onkin jo pitkällä, tässä blogissa ei vielä nähdä syksyisiä lakkauksia. Mä kuitenkin yritin jo sen verran, että sudin kynsilleni Essien syyskokoelman lakkaa, Go Go Geishaa.


Go  Go Geishan kaveriksi tosin päätyi keväällä julkaistu Between the Seats, mutta kyllä se mun mielestä käy hyvin syksyynkin. Ainakin se sopi Go Go Geishan kanssa hyvin yhteen! Between the Seatsin päälle laitoin runsaan kerroksen Essencen holotopperia ja leimasin päälle MoYou Londonin Sailor-laatasta kuvion. Aika hyvin sain leimat kohdistettua, vaikka itse sanonkin :)


Kokonaisuus näyttää mun mielestä hyvältä. Go Go Geisha on varmasti yksi vuoden parhaimpia lakkoja - enkä usko Between the Seatsinkaan kauas jäävän!


Essie - Go Go Geisha
Essie - Between the Seats
Essence - I ♥ Magic
Essence - Stamp Me! Black

MoYou London Sailor - 04

8 kommenttia :

 1. Aivan ihanat lakkaukset! :)
  Nuo Essiet alkoi nyt kyllä houkuttaa itseäkin! Pitää varmaan katsella jos "sattuisivat" tulla vastaan jossain nettikaupassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina! En voi kun suositella näitä lakkoja. Ehdottomasti mun suosikki-Essieitä ♥

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nätimpää olisi nätimmillä kynsillä! Mutta kiitos ♥

   Poista