tiistai 6. joulukuuta 2016

Ciaté Mini Mani Month: luukut 1-6

On aika aloittaa Ciatén joulukalenterin läpikäynti esittelemällä kuusi ensimmäistä luukkua. Aamut alkaa niiin hyvin, kun saa aukoa pieniä paketteja! Oon ollut tähän mennessä tosi tyytyväinen kalenteriin, ja toivon saman linjan jatkuvan.

Joulukalenterin lakoissa on tänä vuonna uudistettu Geology-koostumus, jonka luvataan olevan pigmenttinen ja todella kiiltävä sekä muistuttavan geelilakkaa. Odotan tosi paljon uusien Geology-lakkojen kokeilemista, koska näistä mulla ei ole vielä kokemusta.


Luukku 1: Goal DiggerYkkösluukun takaa paljastui tosi kaunis, ruusukultaa muistuttava sävy. Valo vaikuttaa tosi paljon siihen, millaisena Goal Digger näyttäytyy; heti luukun avattua katsoin tämän olevan kultainen, koska valo oli aika heikko. Vasta päivänvalolamppujen alla näin oikean sävyn, jota on mun mielestä tosi vaikea kuvailla. Hopeisen huurteinen ruusukulta voisi olla hyvä!


Luukku 2: BoudoirToisesta luukusta tuli klassinen punainen sävy, Boudoir, joka on tullut aikaisemmin parin vuoden takaisesta joulukalenterista. Koska mulla on punaisia yli tarpeiden - enkä niistä niin hirveästi pidä - päätyy tämä siskolle, jolla ainakin on tälle käyttöä!


Luukku 3: Seas the DayTarvitseeko edes sanoa, että tästä kolmannesta lakasta tykkään? Seas the Day on kirkas turkoosi creme, joka on kuvissa hiukan liian sininen. Äkkiseltään en löytänyt tälle dupea kokoelmastani, vaikka uskon samantyylisiä löytyvän. Sävy on kuitenkin ihana, ja näen jo mielessäni tällä toteutetut seilorikynnet!


Luukku 4: Iced FrappeUskon tämän olevan yksi suosikeistani tässä kalenterissa. Vaikka lakan nimi on Iced Frappe, en näe sävyssä mitään frappea, mutta se ei tarkoita, etteikö sävy olisi kiva. Murrettu, vähän vaaleanpunaiseen taittava nudesävy iskee ja kovaa.


Luukku 5: Geology Top CoatKun kerran Geology-koostumuksen lakoista on kyse, niin pitäähän kalenterista sopiva päällyslakkakin tulla. Testaan tätä innolla, vaikkakin mua häiritsee epäkäytännöllinen, hopea pullo. Olisi tosi kiva, jos pullosta näkisi päällepäin, kuinka paljon lakkaa on vielä jäljellä.


Luukku 6: Lucky 7Itsenäisyyspäivän luukusta - vai pitäisikö sanoa laatikosta - löytyi pinkki Lucky 7. (Jos olisin suunnitellut kalenterin, olisin laittanut tän seiskaluukkuun. En tiiä miksi, mutta mua häiritsee, kun tämänniminen lakka on kutosluukussa :D) Joka tapauksessa oikein kiva, vähän korallinen pinkki creme.

Ensimmäiset kuusi luukkua takana, ja vielä kolme neljäsosaa edessä. Iced Frappe, Seas the Day ja Goal Digger ovat näistä kuudesta mun lempparit. Seuraava kalenterikooste tulee luonnollisesti 12. päivä, mutta koitan saada ennen sitä pari kynsipostausta ulos. On meinaan luvassa jotain tosi kivaa, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Nyt ei muuta kun oikein hyvää ja rauhallista itsenäisyyspäivää itse kullekin! Mun päivään kuuluu tallikäynti, lakkojen swatchailua ja Linnan juhlien katsomista :)

6 kommenttia :

 1. Kivoja sävyjä ja kalenteri näyttää tyylikkäästi toteutetulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tosi paljon kalenterin ilmeestä. Ulkonäöltään ehdottomasti yksi hienoimmista joulukalentereista tänä vuonna!

   Poista
 2. herkullisia lakkoja ! Iced Frappe näyttää tosi hyvältä :-)

  VastaaPoista
 3. Kivoja lakkoja tullu! Mä ajattelin kanssa ihan samaa, että tuo Lucky 7 olis pitäny olla seiska luukussa :DD ihan hölmöä pistää se kutoseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! En ymmärrä, mitä ne on siellä ajatellut :D

   Poista