sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Ciaté Mini Mani Month: luukut 13-18

Kivaa sunnuntai-iltaa! On taas aika joulukalenterikoosteen. Aikataulut pakotti muokkaamaan kaikki kuvat vasta nyt illalla, mutta sain kun sainkin postauksen ulos vielä tämän päivän aikana. Tässäpä siis tulee joulukalenterin luukut 13-18:


Luukku 13: Ibiza BluesVaaleanvioletti Ibiza Blues ei ole sävyltään kaikista uniikein, mutta nätti silti.


Luukku 14: Pretty in PuttyPretty in Putty on beigeen taittava epävalkoinen. Ihana sävy, joka tulee varmasti käyttöön! En ole vielä verrannut muihin lakkoihini, mutta en usko kokoelmastani löytyvän dupea tälle. Mulle tulee tästä sävystä mieleen OPI:n My Vampire is Buff, vaikka mulla ei sitä olekaan.


Luukku 15: rose gold nail fileKalenterin isoimmasta luukusta paljastui pahvinen viila, jonka toinen puoli on kuorrutettu ruusukultaisella glitterillä. En käytä tällaisia viiloja, mutta onhan tää nyt hieno!!


Luukku 16: Chain ReactionKuudettatoista laatikkoa avatessa piti hieraista silmiä pari kertaa, koska en meinannut uskoa silmiäni. Luukusta löytyi UPEA Chain Reaction. Tummanvioletti, metallinen shimmerlakka, jonka seassa välkehtii myös hopeaa shimmeriä. Sanoinko jo, että tämä on upea?!


Luukku 17: Starry Night nail topperEhdin jo innostua Starry Nightista, kunnes selvisi sen olevan irtoglitter. Mustan ja hopean glitterin yhdistelmä on kyllä hieno, joten toivon keksiväni vielä joskus näille glittereille käyttöä.


Luukku 18: Raising the BarreRaising the Barre on niin tumma punainen, että kuvissa se meinaa näyttää mustalta. Mulla ei itse asiassa ole vastaavaa punaista, mutta epäilen silti, tuleeko käytettyä. Ainahan voin antaa tämän siskolleni, joka rakastaa punaisia lakkoja :D

Nämä kuusi luukkua ei yltäneet ihan edeltävien tasolle, mutta ainakin kolme lakkaa tulee varmasti käyttöön. Ei siis huonot luukut!

Mun seuraava vapaapäivä on jouluaatto, jolloin tulee viimeinen joulukalenterikooste. Jos vain ehdin ja jaksan, kirjottelen pari postausta myös ennen sitä :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti