lauantai 24. joulukuuta 2016

Ciaté Mini Mani Month: luukut 19-24

Jouluaatto, mikä tarkoittaa pikaista postausta kalenterin kuudesta viimeisestä luukusta. Mulla on vielä aamupalakin syömättä, joten koitan olla lyhytsanainen :)


Luukku 19: Nail Saviour treatmentYhdeksästoista luukku toi mukanaan Nail Saviour -hoitotuotteen, joka lupaa auttaa kynsiä seitsemällä eri tavalla. Kyseessä on ihan uusi tuote, joten innolla kokeilen tätä!


Luukku 20: Antique BroochAntique Brooch on kirkaspohjainen glitter, jossa on kultaisenvihertävää shimmeriä ja erikokoisia vaaleanpunaisia glittereitä.


Luukku 21: Cupcake QueenCupcake Queen on tullut edellisvuosien kalentereista jo pari kertaa, joten nyt mulla on näitä kolme. Vaikka pinkki creme sinisellä hohteella on hieno, en taida tarvita kolmea kappaletta :D Joulun jälkeen ajattelinkin tehdä kunnon lakkainventaarion!


Luukku 22: RaincheckTummansininen Raincheck on tismalleen samansävyinen kuin joulukalenterin siniset osat. Tämä taittaa myös vähän violettiin, mutta kuvissa sävy on jonkinverran liian sininen.


Luukku 23: Pliés Please MeMä niiin toivon, että tämä lakka leimaisi! Pliés Please Me on metallinen hopea pinkillä flashillä.


Luukku 24: Meet Me at MidnightEikö joulukalenterin voi sanoa olevan onnistunut, jos viimeinen luukku saa sanattomaksi? Meet Me at Midnight sisältää kirkkaalla pohjalla ruusukultaisia ja mustia glittereitä sekä vaaleanpunaisia hexejä. Lakka on täysikokoinen, ja kattokaa nyt tota korkkia!! ♥


Ai että, kalenteri oli kyllä erittäin onnistunut! Ulkoasultaan ja sisällöltään yltää kyllä parhaimpien joukkoon - melkein voisin väittää tämän olevan tähän mennessä paras Ciatén kalenteri. Ajattelin ottaa urakaksi lakata putkeen kaikilla lakoilla, joten ensi vuonna näitä tullaan näkemään :)

Nyt ei muuta kun..

Oikein hyvää joulua kaikille! ♥

4 kommenttia :