maanantai 12. joulukuuta 2016

Ciaté Mini Mani Month: luukut 7-12

Se olisi joulukuun 12., mikä tarkoittaa toista joulukalenterikoostetta. Puolet luukuista on avattu ja onneksi puolet vielä jäljellä. Joulukuu menee kyllä hurjaa vauhtia!


Luukku 7: All That Jazz nail topperSeitsemännestä luukusta ei tullut kynsilakkaa vaan irtoglitter All That Jazz. Pullo on pakattu täyteen eriväristä glitteriä: pinkkiä, kultaa, punaista, vihreää, sinistä... Kuin joulukuusi glitterinä!


Luukku 8: Pool PartyNo  nyt on kirkasta! Melkein häikäistyin aamulla avatessani laatikon, josta paljastui sähkönsininen Pool Party. Sähkönsininen multa onkin puuttunut, joten tämä on enemmän kuin tervetullut.


Luukku 9: Status Grow treatmentYsiluukulle mulla on aina suuret odotukset, koska mulla on nimpparit. Tällä kertaa luukusta löytyi Status Grow, joka lupaa vauhdittaa kynsien kasvua. Ymmärtääkseni tätä voi käyttää ihan aluslakkana - tai ainakin niin aion tehdä. Korkissa on pieni mitta-asteikko, jonka avulla voi vaikka mitata kynsiä :D

Vaikka kalenterista ei tullutkaan mitään huippuhienoa juttua, nimipäivääni sattui pari tosi kivaa yllätystä. Niistä lisää myöhemmin joulukuussa!


Luukku 10: Risky BusinessOih, mikä merenneitolakka! Risky Business on pakattu täyteen sinisenä ja violettina kimaltavaa shimmeriä sekä erikokoisia tummansinisiä glittereitä. Vähän kuin Essien On a Silver Platter, mutta erivärisellä shimmerillä. Niiiin hieno! Harmi vaan, että shimmerin värivaihtelut ei näy kuvissa.


Luukku 11: La Dolce VitaMielettömän hieno lakka tämäkin. La Dolce Vita on kunnon vihreä duochrome, joka taittaa kupariin.


Luukku 12: Fortune TellerHologlitteriä, jee! Fortune Teller on kirkaspohjainen lakka, joka on täynnä erikokoista hopeaa hologlitteriä. Holo ei tietenkään näy kuvissa, mutta livenä tämä on kunnon hologlitter!

Oon tosi tyytyväinen kalenteriin tähän mennessä. Irtoglitter ei tosin hirveästi innosta, mutta näiden luukkujen lakat ovat niin kivoja! Mun suosikit on Pool Party, La Dolce Vita ja Fortune Teller. Nyt on kovat odotukset jatkon kannalta, koska tämä erä oli hyvä. Seuraavat kuusi luukkua julkaisen 18. päivä blogissa, ja päivän luukun aina SnapChatissä.

Olisi kiva kuulla, oletko ollut tyytyväinen joulukalenteriisi! :)

8 kommenttia :

 1. Uu tosi kauniita kyllä kaikki! Varsinki tuo merenneitolakka, ai että <3 Mää oon ollu suht tyytyväinen mun joulukalenteriin. Se on Makeup revolutionin kaltsu ja sieltä on tullu pelkkää kosmetiikkaa, mihin oon niin tyytyväinen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Revolutionin kalenteri vaikuttaa kivalta! Mun teki edellisvuoden perusteella mieli ostaa se, mutta ehkä joskus vielä.. :)

   Poista
 2. tää oli kyl onnistunut viikko!! tooosi kivoja lakkoja, alkaa itteä harmittaa etten hankkinut ciaten kalenteria tänä vuonna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä löytyy varmaan vielä alennettuun hintaan, jos alkaa jälkikäteen mietityttää ;)

   Poista
 3. Risky Business on näistä luukuista suosikkini, ihana :)

  VastaaPoista
 4. Kaikki näistä on iha superhienoja, wau !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin ootan, että pääsen lakkaamaan näillä! :)

   Poista