torstai 8. joulukuuta 2016

Essie Winter 2016 Collection

Essien talvikokoelma on täällä! Tai no, onhan se kaupoissa ollut jo useamman viikon, mutta nyt se on löytänyt tiensä myös tänne metsän keskelle. Huokaiskaamme ihastuksesta.


Kun ajattelen Lontoota, ajattelen kaupunkia sellaisena kuin se oli svengaavalla 60-luvulla. Mikä tapahtumapaikka! Ja mikä sosiaalisen vallankumouksen ajanjakso! Nuorisokulttuuri nousi eturiviin, mikä järkytti perinteisiä arvoja kunnioittavia. Se oli vapautumisen, svengaavien saundien, hieman nuhjuisen muodin ja hippityylin täydellisesti omaksuneille tarkoitettujen pippaloiden aikaa.
-Rebecca Minkoff, essie global color director

Saatoin innostua hiukan enemmän, kun luin kokoelman inspiroituneen Lontoosta. Okei, 60-luvun Lontoosta kylläkin, mutta Lontoo se on silti.


Kokoelman sävyt ovat täydellisiä niin pikkujoulukauteen kuin talven keskellekin. Löytyy shimmeriä, hohtavaa ja turvallista cremeäkin. Näistä on vaikea päättää parasta.

Ennen swatcheja mun on pakko mainita, ettei mun kuvat tosiaan tee oikeutta lakoille. Kameran näytöllä kuvat näytti hyviltä, mutta koneella niitä katsottuani en tykännyt yhtään. Jos mulla olisi yhtään enemmän vapaa-aikaa joulukuussa, kuvaisin uudet swatchit, mutta näillä mennään nyt.

Kaikissa swatcheissa on käytetty aluslakkana Ciatén Bloom Boostia ja päällyslakkana Essien Gel Setteriä.


Ready to Boa on Essien mukaan pronssinkimalteinen mahonki. Sävy on tosi hieno ja uniikki - ja sopii taatusti pikkujouluihin. Tässä on ehdottomasti kokoelman paras koostumus; peittää hyvin jo yhdellä kerroksella ja levittyy minne pitääkin. Täyteen peittävyyteen tarvitsee kaksi kerrosta.


Party on a Platform sai nimensä ansiosta Lontoon mieleeni jo ennen kuin tiesin kyseessä olevan LONTOONpunainen. Kuka nyt ei tahtoisi kokoelmiinsa punaista cremeä, joka kuvastaa kaksikerroksisia busseja ja puhelinkoppeja?! Mun suosikkipunainen, vaikken punaisesta niinkään pidä. Kahden kerroksen väkeä tämäkin.


Oh  Behave! on kaunis, kullanhohtoinen persikka. Luulin aluksi, ettei tämä tule sopimaan ihonväriini, mutta eihän se nyt hullummalta näytä! Yllätyin erittäin positiivisesti. Lakkasin tätä kynsille kolme kerrosta, koska kahden kerroksen jälkeen oli vielä vähän epätasaisuutta. Jos ei ole perfektionisti, pärjää kahdella kerroksella.


Kylmäsävyinen ja runsaskimalteinen Getting Groovy on ehdottomasti kokoelman vetonaula. Tällä saa näyttävät kynnet helposti kahdella kerroksella, joten ei voi kun tykätä!


Satin Sister oli promokuvien perusteella mun suosikki. Crellymäinen, tumma sinivihreä peittää kynnet kahdella kerroksella. Juuri sellanen sävy, joka mahdollisesti värjää kynnet - ainakin kynsinauhoille valuessa värjäsi tehokkaasti. Mullahan oli tämä kynsillä noin vartin, joten pärjäsin yhdellä aluslakkakerroksella, mutta suosittelen ainakin kahta kerrosta.

Go With The Flowy on mielettömän kaunis! Kevyt vaaleanharmaa runsaalla shimmerillä on takuuvarma sävy talveen. Myös tämä on kahden kerroksen lakka, tosin täytyy muistaa levittää hyvin kevyellä kädellä, jotta levittyy tasaisesti. Pitkät kynnet saattavat vaatia kolmannen kerroksen.


Taas kerran upea kokoelman Essieltä! Mun suosikki on Go With The Flowy, joka tullaan näkemään pian uudelleen blogissa. Mullehan kävi niin, että menin ja ostin kokoelman lakoista puolet, koska lakat olivat olleet kaupoissa jo niin pitkään. Ehdin tehdä jo kynnetkin niillä ennen kuin noudin postista tämän koko kokoelman :D No, näitä sattuu, ja jos joku kiinnostui Oh Behave!:sta, niin täällä olisi yksi ylimääräinen myytävänä.

Herättääkö talvikokoelma ostohaluja? :)

8 kommenttia :

 1. Oi että, todella kauniita lakkoja 😍

  VastaaPoista
 2. Nyt ei kyllä ostohalu herännyt ollenkaan :(. Harvinaista mutta näin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kaikkia voi aina miellyttää :) Mä kyllä tykkäsin!

   Poista
 3. Satin sister ja Go With The Flowy, ihania ! Ehottomasti lempparit näistä kaikista <3

  VastaaPoista
 4. Hienot swatchit. Ei ihan mun tyylinen kokoelma, vaikka ikinä ei voi sanoa varmasti ennen kuin kokeilee omille kynsille. Kultainen lakka on lempparini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Voin lämpimästi suositella kultaista; se kimaltelee niin hienosti :)

   Poista