lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuoden 2016 parhaat kynnet

Vuoden viimeistä päivää viedään. Itsehän vietän päivän töissä muiden ladatessa someen kuvia skumppalaseista, mutta kyllä minäkin ehdin ehkä iltayhdeksään mennessä sosiaalisoitua :)

Aloin yksi päivän oikein miettimällä miettiä vuotta 2016. Se ei tosiaan kuulu parhaimpiin vuosiini. Vuoden ehdoton kohokohta oli marraskuun reissu Lontooseen, mutta siihen ne kohokohdat sitten jääkin. Okei, pääsin pois lukiosta, mutta en koe sitä oikein miksikään. Onneksi uusia vuosia tulee, ja toivon todella vuoden 2017 olevan huomattavasti parempi.

Blogin puolella oli paljon hiljaisempaa kuin edellisvuosina. Keväällä oli tauko, syksyllä kynsiä tuli töiden takia lakattua vähemmän, ja joulua lähestyessä en vain muilta hommilta ehtinyt kirjoittaa. Tälläkin hetkellä kuvatiedostoista löytyy varmaan lähemmäs 20 kynnet, jotka odottaa julkaisuaan.

Koska kynsiä tuli lakattua vähemmän, oli yllättävän helppo valita ne omat suosikit joukosta. Tässä siis aikajärjestyksessä 12 parhaimmat lakkaukset vuodelta 2016. Tuttuun tapaan kuvan alla olevaa postauksen nimeä klikkaamalla avautuu uuteen välilehteen lisää tietoa kyseisestä lakkauksesta.

Näin puolessa välissä on hyvä pysähtyä miettimään, millainen vuosi 2016 oli kynsien osalta. Ainakin päällimmäisenä tulee mieleen totaalinen hurahtaminen leimaamiseen. Leimadecaleita oon väkertänyt paljon, ja se on nykyään varma tapa koristella kynnet.

Ero on iso, jos vertaa vuodentakaiseen. Tällä listalla ei nähdä yksiäkään pilkkutikkukukkia - ja pilkkuja ylipäätään on vain yksissä kynsissä. Siinä missä ennen turvauduin pilkkuihin, nykyään tartun leimasimeen ja decal-mattoon.

Vuosi 2016 oli myös pitkälti yksiväristen kynsien vuosi. Pääsykokeisiin lukiessa ei ollut aikaa koristella kynsiä, joten yksivärisillä mentiin. Lisäksi syksyllä lakkasin monesti vain yhdellä lakalla, koska en viitsinyt yhden tai kahden vapaapäivän takia väkertää kynsiä montaa tuntia. Yhtenä syynä koristelulaiskuuteen oli myös pyöreät nysäkynnet syksyllä.

Yhtä ylitse muiden on erittäin vaikea valita, mutta sydämeni sykkii erityisesti ensimmäisille lumihiutalekynsille ja numerolla 10 oleville meriaiheisille kynsille.

Puhutaanko vielä ensi vuodesta? En tahtoisi, mutta on kai pakko. Tammikuusta lähtien pääsykokeisiin lukeminen vie taas suurimman osan ajastani, joten aktiivista postaustahtia on turha odottaa. En kuitenkaan halua laittaa blogia tauolle, vaan pyrin postaamaan edes kerran tai kaksi kuukaudessa. Se on ainakin mulle mieluisampi vaihtoehto kuin kokonaan tauolle jääminen. En tietenkään voi ennustaa tulevaan, joten jos tarve vaatii, täällä on vielä hiljaisempaa.

Nyt tahdon kuitenkin toivottaa kaikille oikein mahtavaa uutta vuotta! Kiitos tästä vuodesta ♥

10 kommenttia :

 1. Noi sun pitsit - ihania! Hyvää uutta vuotta ja tsemppiä opiskeluun.

  VastaaPoista
 2. Kaikki kynnet niin upeita! <3

  VastaaPoista
 3. Liuta toinen toistaan ihanemmista kynsistä... Olisiko 3., 7. ja 11. suosikkini tällä katselmuksella näistä. :)

  Onnea tulevalle vuodelle, ja tsemppiä tenttikirjojen sivujen kääntelyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sun suosikit!

   Kiitos kovasti! :)

   Poista
 4. Tosi kauniita kynsiä, olet ihailtavasti jaksanut panostaa kiireiden keskellä. Hyvää uutta vuotta ja tsemppiä pääsykokeisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sissi! Oikein mukavaa vuotta sullekin :)

   Poista