perjantai 30. joulukuuta 2016

Vuoden 2016 parhaat kynsilakat

Vuosi 2016 alkaa loppua, mikä tietenkin tarkoittaa, että on aika listata vuoden parhaat lakat ja lakkaukset. Tänään aloitetaan lakoilla, ja huomenna on vuorossa lakkaukset.

Viime vuonna mun TOP 10 näytti sävyjen puolesta aika yksitoikkoselta, mutta tänä vuonna mukana on enemmän väriä. Vuodentakaisen postauksen parhaista lakoista löytää täältä! Miten jaksoinkin sillon panostaa niin paljon.. Tällä kertaa tyydyin vain ottamaan kuvat lakoista ja linkittämään postauksia.


Ehkä huomattavin ero viime vuoteen on se, ettei suosikkien joukossa ole yhtään OPI:a. Kyseiseltä merkiltä ei kuluneena vuonna tullut oikein mitään maatamullistavaa eikä vanhoilla suosikeillakaan tullut lakattua niin ahkeraan. Yhtenä syynä on myös se, että Essie on alkanut vallata enemmän alaa kokoelmassani ja kiilaa suosikkimerkkieni kärkipäähän. Eiköhän siis aloiteta listan läpikäynti Essieillä!


Ainoa minttulakka tällä listalla on Blossom Dandy. Lakkasin tänä vuonna tosi vähän mintuilla, mutta ei se silti vähennä rakkauttani minttulakkoihin. Nämä minttuiset lumihiutalekynnet oli yhdet suosikeistani menneenä vuonna.

Bridal-kokoelman Between the Seats ja syyskokoelman Go Go Geisha ovat käytetyimmät Essieni tänä vuonna. Ensimmäinen on ajaton ja joka tilanteeseen sopiva nude, jonka esittelin ekan kerran tässä postauksessa. Go Go Geisha taas on ihana, likainen vaaleanpunainen, jonka yhdistin Between the Seatsiin täällä.

Flowerista-kokoelman persikkainen nude Perennial Chic on täydellisyyttä hipova nude. Tämä näyttäytyi blogissa ensimmäistä kertaa swatch-postauksessa ja sen jälkeen Cosmo-kynsissä.


Simply Nailogicalin aka Cristinen suunnittelema hologlittertrio pääsi kokonaisuudessaan suosikkieni joukkoon. Annoin tänä vuonna hololakoille pikkurillin, ja ne veivät koko käden. Sininen How Deep Is Your Holo? oli mulla kynsillä Hanko-reissulla, ja Black Holo Witch koristi juhannuskynsiäni. Pinkki Holo Queen ei ole vielä blogiin asti ehtinyt, mutta kynsilläni se oli pikkujouluissa.


Tarvitseeko Cherishin päätymistä tähän listaukseen edes perustella? Ehkä hienoin nudelakka ikinä. Cherish on näistä ainoa, joka oli myös viime vuoden suosikeissa. Blogissa se nähtiin näissä kynsissä leimadecaleiden kera, mutta olen melko varma, että se oli kynsilläni muulloinkin.

Spring kotiutui mulle kesällä, kun rahatilanne vihdoin sen salli. Eikä ole tarvinnut katua! Tein sillä superkivan lakkauksen yhdessä saman merkin Salt Waterin kanssa.


Essencen I ♥ Magic -holotopperi on ollut osana montaa lakkausta tänä vuonna. Suosikkejani niistä lakkauksista ovat liukuvärjätyt pitsikynnet ja jo aiemmin linkittämäni minttuiset lumihiutalekynnet.

Flip Flop Fantasy oli selvä valinta yhdeksi lemppariksi. Kirkas, korallihtava neonpinkki on täydellinen sellaisenaan tai vaikkapa osana leimadecalia. Täydellinen kesälakka, jonka alkuperäisen version onnistuin nappaamaan kirppikseltä.

Siinä oli mun kynsilakkojen TOP 10+1 -lista. Ei siinä kuitenkaan vielä kaikki; täytyyhän mun antaa kunniamaininta vielä muutamalle sen ansainneelle!


Essencen Wild White Ways on paras valkoinen ikinä ja syrjäytti Ginan valkoisen, jota käytin pitkään. Models Ownin Apple Pie saa kunniamanininnan, koska se oli täydellinen sävy mun yo-kynsiin. Essien Penny Talk taas on loistava ruusukultainen leimauslakka tähän ruusukultavillitykseen. Dance Legendin Holy Diver oli pitkäaikainen haavelakkani, jonka vihdoin ja viimein löysin kirppikseltä. Ikävä kyllä, kaksi viimeisintä lakkaa eivät ole vielä ehtineet blogiin asti.

Miltäs näytti; oliko samoja suosikkeja? Odotan innolla, että pääsen lukemaan myös muiden suosikkilakoista! :)

10 kommenttia :

 1. Mun pitäs kans tehdä tää postaus. Saattapi löytyä samojakin lakkoja joukosta :)

  VastaaPoista
 2. Ah Cherish <3 PARAS nude, ikinä! Samaa mieltä muuten kanssa tosta Essencen valkoisesta, se on ihan huippu! Ja ton Dance Legendin Holy Diverin haluaisin kanssa : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! Cherishiä paremmaksi ei voi enää pistää. Holy Diveria suosittelen lämpimästi; ei se hirmu peittävä ole, mut niiin kaunis <3

   Poista
 3. Cherish on myös mun lemppareita tälle vuodelle, ehdottomasti. Ei nuo muutkaan kyllä huonoja valintoja ole! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cherish ei varmaan poistu mun suosikeista koskaan :D

   Poista
 4. wau mitä lemppareita! upeita kaikki. Esittelemistäsi lakoista omistan vain yhden saman, ja se on essencen valkoinen lakka. Se on kyllä ehdottomasti paras kokeilemani valkoinen lakka :) En ole vielä tämmöistä lempparilistaa tehnytkään hmm, voisin tässä joku päivä sellaisen laatia. Hyvä postausidea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Essencen valkonen on huippu! Mä tykkään lukea muidenkin listauksia, joten siitä vaan toteuttamaan :)

   Poista