maanantai 23. tammikuuta 2017

ÜNT - READY FOR TAKEOFF

Taisin joskus sanoa, etten tarvitse peel off -aluslakkaa. Että jaksan poistaa glitterit ihan perinteisesti.

Mulle ei kylläkään ole ongelma poistaa glitterlakkoja kynsilakanpoistoaineella. Viehän se aikaa enemmän ja glitteriä on joka paikassa, mutta kun laittaa kynsilakanpoistoainetta vanulappuun ja pitää sitä kynnen päällä jonkin aikaa, moni glitterlakka lähtee helposti pois. Ja siis minähän oon hirmu kärsimätön ihminen, joten en voi kun ihmetellä, kuinka kärsimättömiä jotkut sitten ovat, kun kiroavat glittereiden hankaluutta jatkuvasti :D

Mielenkiintoni peel off -aluslakkoja kohtaan kuitenkin heräsi löydettyäni Simply Nailogicalin videot. Kun sitten CesarsShop otti myyntiin Cristinen ylistämän aluslakan, päätin ottaa sen vihdoin viime tilaukseen mukaan. Ihan vain, koska tahdoin selvittää, onko se hehkutuksen arvoinen.


Kyseessä on ÜNT READY FOR TAKEOFF Peelable Base Coat. Muista kuorittavista aluslakoista tämä eroaa siten, että lakka on täysin kirkas eikä liimamainen. Päältä päin katsottuna se siis näyttää aivan tavalliselta aluslakalta. Käyttö on helppoa: puhtaille kynsille levitetään 1-2 kerrosta ja annetaan kuivua 4-5 minuttia. Minä kokeilin nyt ensimmäisen kerran yhdellä kerroksella ja annoin kuivua ainakin tuon viisi minuuttia.

Koska peel off -aluslakat ovat ideaaleja glitterlakkojen kanssa, kuorrutin kynteni glitterillä. Valitsin yhden uusimmista lakoistani, F.U.N Lacquerin Royal Chapelin.Royal Chapelissa on kirkkaalla pohjalla kuparinvärisiä hologlittereitä. Lakka ei itsessään ole kovin peittävä, joten paras tapa saada peittävä tulos on töpötellä meikkisienellä. Suosittelen silti lakkaamaan alle peittävän ja mahdollisimman samansävyisen lakan, koska muuten glitteriä saa töpöttää kynsille paljon. Vasemman käden kynsillä mulla oli pelkkää glitteriä, mutta oikean käden kynsiin lakkasin ensin Essien Leggy Legendiä. Lopputulos oli parempi oikeassa kädessä.

En tiedä, oliko syynä aluslakka vai liian rankka baarireissu, mutta kärjet olivat paljaana jo toisena päivänä. Ennen mulla ei ole F.U.N:in glitterit näin helposti lähteneet kulumaan. Kolmantena päivänä oli jo pakko ottaa lakat pois.


Kävin ensin suihkussa, minkä jälkeen laitoin kynsinauhoille reippaasti yllä näkyvää Essencen kynsiöljyä. Sitten varovasti irrotin ruusupuutikulla glitterit reunasta alkaen. Tässä tulos:


Ei huono, vai mitä?! Yllä on kuvat vasemman käden kynsistä juuri poiston jälkeen. Peukkuun jäi vähän enemmän glitteriä, mikä luultavasti johtuu siitä, että irrotin siitä lakkalevyn jo ennen suihkua. Loputkin lähti kyllä helposti, kun vähän ruusupuutikulla työnsi. Muuten kynsien reunoille jäi vain vähän glitteriä, joka lähti helposti kynsilakanpoistoaineella. Oikeasta kädestä lakat lähti vielä paremmin levyinä, koska alla oli Leggy Legendiä kerros.

Yllätyin todella positiivisesti! Vaikka tiesin tämän olevan hyvä tuote, en silti olettanut näin hyvää tulosta. Näiden peel offien toimivuushan riippuu myös ihan kynsistä, joten täysin luottavainen en ennen kokeilua ollut. Mulla ei ole aiempaa kokemusta kuorittavista aluslakoista, mutta lukemani ja näkemäni perusteella uskon ÜNT:n olevan edelläkävijä sarjassaan.

Pakko tosin takertua vielä siihen, että siinä missä lakkojen poistaminen tapahtui hurjan nopeasti, myös kuluminen oli nopeaa. Ainakin näin ensimmäisen kokeilun perusteella vähän pelkään, että normaalia aluslakkaa täytyy käyttää, jos tahtoo lakkauksien säilyvän hyvänä pidempään kuin pari-kolme päivää. Voi olla, että tämä johtuu kynsistäni eikä kaikilla vastaavaa tapahdu. Aion jatkaa vielä testaamista, koska en halua tehdä lopullisia johtopäätöksiä yhden testikerran perusteella. Kuitenkin sen verran vakuuttunut olen ÜNT:n tehosta, että käyttämättä se ei jää!


Peel off -aluslakka on juuri sellainen tuote, jota ilman pärjää, mutta kerran kokeiltuaan ei luultavasti halua elää ilman.

Suomessa ÜNT READY FOR TAKEOFF -aluslakkaa saa ostettua CesarsShopista, jossa hintaa pullolla on 12,90€ (en hyödy linkeistä). Voin lämpimästi suositella tätä kaikille glitterlakkojen ystäville, koska hintakaan ei minusta ole paha. Sitä paitsi - kuka nyt ei tykkäisi kuoria lakkoja kynsiltä?! ;)

14 kommenttia :

 1. Mulla on ollut käytössä IsaDoran Peel Off Base ja hyvin samanlaisia kokemuksia on siitäkin. Kunhan tuotetta käyttää oikein niin se toimii, mutta se kuluminen saattaa kyllä tapahtua jo paljon nopeammin kuin toivoisi. Siksi se ei ole itselleni oikein toimiva ratkaisu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta IsaDorasta mä itse asiassa sillon sen ilmestyttyä luin paljonkin, mutta kun monet sanoi sitä, että lakkaukset saatto lähteä esim. suihkussa, niin ei jotenki innostanu kokeilla. ÜNT onneksi pysyi mulla siihen asti kun halusinkin, vaikka toki kuluminen oli vähän liian nopeaa.

   Poista
 2. Sama täällä eli IsaDora. Kulumia kulmiin voi tulla jo yhdessä illassa. Hitusen kestävämmältä tuo Unt kuulostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki riippuu ihan kynsistä, mutta luulisin ÜNT:n olevan kestävämpi. Mulla kärkikulumaa lähti tulemaan tokana iltana, mikä tosin on sekin vähän turhan aikasin.

   Poista
 3. Mulla on myös ollut tuota IsaDoraa ja itselle joskus käynyt niin, että huomaa lakan hävinneen yhdestä kynnestä kesken kaiken. Ei hirvittävän kätevää, jos vaikka juhlissa joutuu nakuilemaan. :D Mutta onhan se kyllä kätevä tuote, ei siitä mihinkään pääse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mulla ei sentään lakat lähteny iltarientojen aikana, siitä vasta oisin seonnu :D Jep, kätevä on, varsinkin jos tahtoo laittaa glitterlakkaa parin vapaapäivän ajaksi! Ei tarvii sitte ikuisuutta poistaa :)

   Poista
 4. Mulla on peel off lakkojen kanssa just se ongelma, että ne tuppaa kuoriutumaan pois kesken kaiken :/ Ihana toi FUN ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ikävää.. Mulla ei ÜNT:n kanssa onneksi lakat kuoriutunu itsestään, mutta se kärkikuluma oli melkonen!

   Poista
 5. Hahah mäkin kokeilin tota funin alla ennen firman pikkujouluja ja aamulla huomasin et enää yhdessä kynnessä oli lakat paikallaan :D tehokasta tavaraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla oli sitte astetta rankemmat pikkujoulut :D No ei, eri kynsillähän tää kuitenki vaikuttaa erilailla. Mä oikeen ihmettelen näitä kommentteja lukiessa, että MITEN mulla oikeen pysy niin hyvin :D

   Poista
 6. Mä en ole vielä(kään) testannut omaa kappalettani, mutta odotukset on korkealla. En ole tykännyt aiemmista peel offeista juuri sen liimamaisuuden takia, monesti valkoista peel offia jää näkyviin kynsilakan alta kun kynsinauhat lakkauksen jälkeen siistii. Lisäksi mulla lähti monesti lakkalevyt nousemaan kynneltä irti heti käsienpesun yhteydessä. Saa nähdä miten tämä mulla pelittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että tykkäät tästä ainakin enemmän kuin muista testaamista! Lakan kirkkaus ja "normaalius" on niiiin suuri plussa tässä. Nyt vaan testiin ja tulokset blogiin :)

   Poista