keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Gel Couture Ballet Nudes by Essie

Homma menee nyt ihan Essie-painotteiseksi, kun viimeksi esiteltiin uudet Treat Love & Color -hoitolakat ja tänään swatchaillaan uutta kokoelmaa. Mutta mikäs siinä, laadukkaiden lakkojen ilosanomaa on mukava levittää!Viime vuoden puolella Essie lanseerasi Gel Couture -sarjan, josta kerroin laajemmin tässä postauksessa. Nyt on ilmestynyt ensimmäinen Gel Couture -kokoelma, joka kantaa nimeä Ballet Nudes. Kokoelma sisältää ihania hemppissävyjä, joille luvataa jopa 12 päivän kestoa. Lakkojen sävyt ja nimet ovat saaneet inspiraation baletista. Sävyjä on yhteensä kuusi, mutta tummanharmaa shimmer Closing Night ei jostain syystä ole tullut Suomen valikoimaan.


Ballet Nudes -lakat saapuivat postiin maanantaina, enkä millään malttanut pysyä lakoista erossa, joten swatchasin ne heti samana iltana. Oon sentään jossai asiassa tehokas!

Gel Couture -lakkojen kanssa ei tarvitse käyttää aluslakkaa eikä uunia, joten jokainen saa tehtyä salonkikelpoisen manikyyrin kotona. Lakkaus on kaksivaiheinen eli ensin laitetaan värilakka ja sen jälkeen sarjaan kuuluva päällyslakka. Ohjeiden mukaan päällyslakkaa tulisi lisätä kerros joka toinen päivä. Viime kesänä tein kestävyystestin, joka löytyy ylempänä linkittämästäni postauksesta. Yleisesti oon tykännyt sarjan lakoista, ja ne on mun luottolakkoja varpaankynsissä!


Päällyslakka on helppo tunnistaa valkoisesta, umpinaisesta pullosta. Käytin swatcheissa totta kai kyseistä päällyslakkaa. Jätin aluslakan pois, koska lakkoja voi käyttää ilman aluslakkaa. Halusin nimittäin kokeilla, käyttäytyykö lakat hyvin myös itsekseen. Nyt niihin swatcheihin!


Satin Slipper


Norsunluunvärinen Satin Slipper on varustettu hopealla shimmerillä, joka näkyy myös kynsillä (vaan ei kuvassa). Kolme kerrosta on aika ehdoton. Poikaystävän kuvaus sävystä oli seuraava: "Toi on sellanen miehille valkonen, mut naisten mielestä ei." Juuri näin! :D


Lace Me Up


Tämä on ihana ♥ Puuterisen hento vaaleanpunainen creme, johon rakastuin oitis. Lace Me Up peitti kahdella kerroksella, mutta vaati kolmannen ohuen kerroksen ollakseen täysin tasainen. Tasaisuudella tarkoitan nimenomaan sävyn tasaisuutta.


Hold The Position


Korallinen vaaleanpunainen Hold The Position on hyvän peittävä kahdella kerroksella. Pitkän kääntelyn ja vääntelyn jälkeen päädyin kuitenkin lakkaamaan iiihan ohuen kolmannen kerroksen, koska sävy oli paikoin vähän epätasainen. Eli joo, ei-niin-tarkka lakkaaja varmaankin kelpuuttaisi kaksi kerrosta, mutta mä en ole sellainen :)


At The Barre


At The Barre edustaa sävyltään sellaista nudea, joka sopii mulle täydellisesti. Essie kuvailee sävyä sanoin soft cinnamon nude. Ja sitä tämä todella on. Myös laatu on täydellinen; kaksi kerrosta riittää.


Perfect Posture


Viimeisenä, mutta ei tosiaankaan vähäisimpänä, vaaleansininen Perfect Posture. Juuri sellainen baby blue -sävy. Tämä on loistava: kahdella kerroksella täydellinen peittävyys ja tasaisuus. Ja se on muuten tällaselta sävyltä hyvin.

Lakkasin tosiaan nämä ilman aluslakkaa, mutta aiempien kokemuksieni mukaan aluslakan kanssa Gel Couture -lakat levittyvät paremmin. Erityisesti vaaleimpien sävyjen kanssa suosittelen aluslakan käyttöä. Luultavasti ainakin Hold The Positionin kanssa pärjää kahdella kerroksella, jos alla on aluslakka.


No, miltäs vaikuttaa? Tällaiselle nudelakkojen suurelle ystävälle kokoelma on täydellinen! Suosikikseni kipusi Lace Me Up, koska ylivaaleat vaaleanpunaiset on mun suuri heikkous. Muuten näitä ei ole mielekästä laittaa järjestykseen, koska sävyt ovat niin hienoja. Laatukin on sitä tuttua Essietä.

Sävyt ei ehkä ole kaikista uniikeimpia, mistä tulikin mieleen, että olisiko jonkinlainen vertailu paikallaan? Mä olin käynyt näitä hiplailemassa Sokoksella monta kertaa, mutta mua arvellutti, että löytyyköhän vastaavia sävyjä kotoa. Vielä en ole dupeja löytänyt - tosin enpä ole paljon vertaillutkaan.. :)

Ballet Nudesit ovat jo kaupoissa, joten kannattaa käydä tutustumassa. Hinta on sama kuin tavallisillakin Essieillä eli noin 15 euron luokkaa. Nythän on tulossa taas Kutsu Kauneuteen -tapahtuma Sokoksiin, joten alekuponkeja voi hyödyntää vaikkapa näihin!

Maaliskuu etenee muuten jo kovaa vauhtia, joten olisikohan seuraavaksi aika kurkistaa helmikuun kosmetiikkaostoksiin..? ;)

Kokoelma on saatu pr-näytteenä maahantuojalta.

8 kommenttia :

 1. Tosi nätti kokoelma kyllä ja ihan sun näköinen, vaikka minttua lakkaa ei löydykään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olis kyllä haitannut, vaikka tuon vaaleansinisen tilalla olis ollut minttu. Tosin enemmän mulla on minttuja kuin vaaleansinisiä, joten ehkä hyvä näin :D

   Poista
 2. At the Barre on mun suosikkini näistä, NIIN KAUNIS! Ja oon ihan häikäistynyt miten ihana toi pakkaus on. Ja baletti-teema!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä huippu! Tässä kokoelmassa toimii kaikki - pakkauksesta lähtien ♥

   Poista
 3. Mä niin rakastan Gel Coutureiden ulkonäköä ♡ Ja kestää ihan sairaan hyvin kynsillä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en alussa oikein tiennyt, miten suhtautua näihin, mut mitä enemmän näitä oon pyöritelly sitä enemmän tykkään ♥

   Poista
 4. Kauniita ja jotenki noi pullot iskee kun hieman erikoisemmat

  VastaaPoista