maanantai 26. kesäkuuta 2017

Ciaté The Pretty Palette

Joko on juhannuksesta selvitty? Täällä ainakin on, vaikka tätä kirjoittaessa mökin siivous on vielä puolitiessä. En kuitenkaan malttanut olla kirjoittamatta teille mun tän hetkisestä suosikkipaletista!

Tutustuin Ciatéen ensimmäisen kerran vuonna 2012, kun äiti löysi Selfridgesin verkkokaupasta Ciatén kynsilakkajoulukalenterin. En ollut kuullut koko merkistä mitään ennen sitä. Koska kyseessä oli kuitenkin kynsilakkoja sisältävä joulukalenteri ja tiedossa oli reissu Lontooseen lokakuussa, mun oli saatava sellainen - merkistä välittämättä. Niinpä kuljetin matkalaukussa kotiin ensimmäisen kalenterini, josta kaikki lähti.

Tuosta vuodesta lähtien mulla on ollut joka vuosi Ciatén joulukalenteri, mikä on näkynyt myös blogissa vahvasti. Vuonna 2015 Ciaté yhdisti voimansa Olivia Palermon kanssa julkaisten merkin ensimmäiset meikit. Syyskokoelmasta hankin toisen luomiväripaleteista ja esittelin sen täällä.

Tykkään Ciatésta tosi paljon. Se on ehdottomasti mun suosikkimerkkejä mitä tulee kosmetiikkaan. Ciatén yleisilme kolahtaa: tuotteet ja niiden pakkaukset ovat mielettömän kauniita. Mulle Ciaté näyttäytyy laadukkaana, omalaatuisena ja hyväntuulisena. Kokeilemani huulipunat ja luomivärit ovat vertaansa vailla, ja kynsilakoissakin vain pari on ollut pettymyksiä.


Tästä päästäänkin päivän aiheeseen - nimittäin Pretty-luomiväripalettiin. Muistaakseni viime vuonna julkaistiin kolme uutta palettia, jotka on nimetty palettien sävyjen mukaan: Pretty, Fun ja Fearless. Mun valinta oli Pretty, jonka hankin synttärilahjaksi itselleni.

Paletit on pakattu pahvikoteloihin, mutta jokaisen itse paletin kansi on hologramminen. Pretty-paletti on ihanan vaaleanpunainen ja siinä olevat silmät aukeavat ja sulkeutuvat palettia liikuttaessa.


Kuten aiemmissakin paleteissa, myös tässä sävyjen nimet on ainoastaan pahvipakkauksessa. Sävyt on paketissa jotenkin ihan erilaisia, joten mun oli pakko mennä Ciatén sivuilta katsomaan swatchit ja nimet. Kenen idea oli laittaa sävyt pakettiin aakkosjärjestyksessä, vaikka itse paletissa ne eivät siinä järjestyksessä ole? Ei mitään järkeä.Paletin nimi kuvaa kyllä sävyjä täydellisesti. Ehdottomasti mun nätein luomiväripaletti kokonaisuudessaan.Laatu tässä on ihan huippu, kuten osasin jo odottaakin. Luomiväreissä on Double Dose -koostumus eli Ciatén mukaan: The intuitive Double Dose finely-milled pigment is formulated to blend effortlessly - its touchable molten powder texture delivers luxurious one-swipe vivid colour pay-off for high impact advanced wear.

Koostumus on niin pehmeä ja vaivaton; pigmenttiä löytyy, mutta häivyttäminen on silti ihanan helppoa. Shimmerisistä sävyistä varisee kimalletta vähän, muttei todellakaan pahasti.


Paletin oikealla puolella olevat neljä sävyä ovat kaikki mattaa. Nimenomaan mattasävyjen koostumus Ciatélla on mahtava. Keskellä on täydellinen häivytyssävy, jonka ansiosta silmämeikkiin ei välttämättä tarvitse sävyjä muista paleteista.


Daydream - Feeling Lucky - Unconditional - Lovely - My Tribe

Mun ehdoton lemppari on ruosteinen nudesävy Unconditional. Se oli jo ennakkoon mun suosikki ja oli vaikuttamassa vahvasti päätökseen hankkia juuri tämä paletti.

Swatchit on muuten tehty pohjustamattomalle iholle.


Vasemmanpuoleiset neljä sävyä ovat shimmerisiä. Etukäteen vähän ihmettelin, että miksi samaan palettiin on laitettu kaksi aika samannäköistä sävyä. Onhan niissä eroa, mutta silti ehkä vähän turhan samantyylisiä näin pieneen palettiin.


Happy - Bright Spark - Enchanted - Dainty

Bright Spark on vaaleampi ja kylmempi kuin Dainty, jossa on lisäksi enemmän kimalletta mukana. Dainty on tästä nelikosta mun suosikki, koska ruusukultaiset sävyt on rakkautta. Nelikon pigmenttisin on kultainen Enchanted.

Tällä hetkellä suosikkimeikkiini kuuluu sävyt Unconditional, Lovely ja Dainty.


Oman Pretty-palettini tilasin eleveniltä (täältä, ei mainoslinkki), jossa paletilla on hintaa 44,50 €. Ciatét eivät tosiaan ole halvimmasta päästä, mutta laatu on niin hyvä, että rahoilleen saa kyllä vastinetta. Haaveilen hankkivani vielä joskus Prettyn kaveriksi myös Funin ja Fearlessin.

Ciaté tuntuu olevan vielä aika tuntematon merkki Suomessa. Oon nähnyt blogeissakin vain muutamia juttuja merkin tuotteista. Niinpä annan ilomielin palstatilaa blogissani tällaiselle merkille, ja Ciatén Liquid Velvet -huulipunista on jo juttua kehitteillä! :)

2 kommenttia :

  1. Nättejä sävyjä. :) Mua jäi vaivaamaan ton välikannen teksti, jossa isoimmalla oli tuo fearless, ihan kuin se ois eksyny väärään palettiin. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, samaa ihmettelin myös, kun näin jossain kuvan paletista ja siinä oli juurikin tuo samainen teksti lapussa :D Piti oikein tarkistaa silloin, että onhan varmasti Pretty-paletti kyseessä. Häiritsevää! Mitähän sitten Fearless-paletissa lukee..? :D

      Poista