maanantai 28. elokuuta 2017

Essie Summer 2017 Collection

Elokuuta on vielä pari päivää jäljellä, joten hyvin ehtii esitellä Essien kesäkokoelman ennen syksyn saapumista. Sää on viime aikoina muistuttanut kyllä enemmän syksyä kuin kesää. Itsepäisesti olen kuitenkin ollut sitä mieltä, että kesää tässä eletään eikä ulos tarvitse vielä ihan niin lämpimästi pukeutua. No vissiin olisi kannattanut pukeutua, koska sain itseni kipeäksi kolmannen kerran parin kuukauden sisään. Onneksi on sentään kesälakat, jotka lämmittävät mieltä syksynkin lähestyessä!


Essien kesäkokoelman inspiraationa on tänä vuonna toiminut Pariisi kahvila- ja leivoskulttuureineen. Sävyihin on otettu vaikutteita muun muassa macaronseista ja marmeladista. Kokoelman katseenkääntäjänä toimii vaaleanpunainen, säihkyvä foil-lakka S'il Vous Play, jonka mukaan kokoelma on myös nimetty.


Oon hiukan myöhässä näiden kanssa, koska lakat olivat jossain välissä maahantuojaltakin loppu. Kysyntä on ollut hurjaa, joten kannattaa kipaista hakemaan suosikkinsa mahdollisimman pian, kun näitä vielä saa. Lahden Sokoksella kaikkia sävyjä on ollut vielä runsaasti, mutta Tampereelta en löytänyt ainuttakaan sävyä. En ihmettele yhtään suurta suosiota, on meinaa sen verran herkullinen kokoelma!

Tänään on luvassa swatchit lakoista ja seuraavalla kerralla sitten parilla kokoelman lakalla tehdyt kynnet. Eiköhän mennä suoraan asiaan!


Sweet SouffléKuvassa Sweet Soufflé näyttää aivan tavalliselta valkoiselta, mutta todellisuudessa lakassa on mukana oranssinpinkkiä shimmeriä. Kynsilläkin tuo shimmer näkyy kauniina hohteena. Mun oli tarkoitus ottaa pullokuva, jossa shimmer olisi näkynyt, mutta unohdin tehdä sen ajoissa. Joka tapauksessa Sweet Soufflé levittyy suht nätisti ollakseen valkoinen. Kolme kerrosta on aika ehdoton tasaisen värin saamiseksi, mutta peittävyys on hyvä jo kahdellakin kerroksella.


Baguette Me NotTässä on mun ehdoton suosikki! Baguette Me Not on täydellinen. Levittyy kuin unelma ja peittää kahdella kerroksella. Ylivoimaisesti paras koostumus näistä kuudesta. Sävykin on vallan ihana pyörien vaaleanpunaisen ja -violetin välissä.


Blue-la-laBlue-la-la ei ole sävyltään mikään uniikki, mutta kiva perus vaaleansininen. Baguette Me Notin jälkeen odotukset oli tämän suhteen aika korkeella, joten saatoin hiukan pettyä, kun jouduin lakata kolmannen kerroksen. Peittävyys oli hyvä jo kahdella kerroksella ja ohut kolmas kerros takasi tasaisen sävyn. Tämä kannattaa levittää mahdollisimman kevyin vedoin!


S'il Vous PlayMuistatteko talvikokoelman kultaisen Getting Groovyn? (Swatchit täällä!) S'il Vous Play on vaaleanpunainen versio siitä. Myös tämä peittää kahdella kerroksella - ja ikävä kyllä siveltimenvedot näkyvät helposti kynsillä. Lisäksi S'il Vous Play vaatii päällyslakan ollakseen säihkyvä.


Fondant of YouFondant of You oli yllättäjä, koska en uskonut innostuvani oranssista. Tykkään tästä kuitenkin ihan hurjan paljon! Niin täydellinen kesäsävy höystettynä kultaisella shimmerillä, joka on ehkä mahdollista nähdä myös kuvasta. Koostumus jätti toivomisen varaa, sillä tämä on kokoelman ohuin, minkä takia lakkasin kolme kerrosta.


Éclair My LoveJa mitäpä olisi Essien kokoelma ilman sitä punaista lakkaa? Niinpä. Kerrankin kokoelmaan sattui vallan kiva punainen, mutta harmillisesti ainakin mun koneen näytöllä sävy on aivan vääränlainen. Kuvitelkaa tuosta vähemmän punainen, enemmän pinkki ja kirkkaampi lakka, niin ollaan jo lähellä. Tämäkin yllätti positiivisesti tällaisen punaisia lakkoja kammoksuvan! Laatu on aivan huikea peittäen viimeistään toisella kerroksella. Tosin kynsinauhoja kannattaa varoa, koska tätä ei ihan niin helposti putsaa pois..


Sellaisia lakkoja kuuluu Essien kesään. Mä tykkään tästä kokoelmasta ihan possuna. Jos sulla ei ole vielä yhtään näistä, niin hanki edes Baguette Me Not. Se on must have!

Mulla jatkuu tänään fuksiviikot, joten palaan ruudun ääreen kunhan meno vähän rauhottuu. Oikein mahtavaa viikkoa itse kullekin! :)

4 kommenttia :

 1. Mulla ei näitä lakkoja ole yhtäkään. Ensimmäinen Essien kokoelma jonka mielelläni skippaan, odottelen mieluummin syksyn kokoelmaa :) ei jotenkin yhtään mun väristä lakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vasta mietinkin, että miten en muista nähneeni sun swatcheja. Yllättävän vähän näitä on näkynyt blogeissa, vaikka suosio kaupoissa onkin ollut suuri! Syksyn kokoelma on taas mun silmään tylsempi :D

   Poista
 2. Toi Baguette me not on kyllä ainoa noista mikä houkutteli, ei kyllä jotenkaan iskenyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baguette Me Not on mun tän hetken lempilakka!

   Poista