keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Essie advent calendar: luukut 1-6

Bloglovinin lukulista näyttää tänään todella sinivalkoiselta, eikä ihme. Aion tehdä asiaan poikkeuksen ja täyttää ruutunne enemmän jouluisilla väreillä, koska on tullut aika koota Essien joulukalenterin ensimmäiset kuusi luukkua yhteen.


Mun on pakko tunnustaa, että tänä vuonna oon vähän lipsunut joulukalenterivillityksestä. Siinä missä edellisvuosina juoksin kalenterin luokse heti herättyäni, tänä vuonna oon muistanut kalenterin olemassa olon vasta hampaita pestessä. Tästä taas seuraa se, että ryntään hammasharja suussa vessasta, nappaan pinsetit mukaan ja istun sohvalle avaamaan päivän luukun. Ja kyllä, siihen hommaan tarvitaan pinsettejä, koska ensinnäkään en saa luukkuja siististi auki sormin ja toiseksi luukuista on täysin mahdotonta saada mitään ulos ilman apuvälineitä. Homma voisi toki olla helpompaa, jos malttaisi pestä hampaat ensin loppuun, jotta olisi kaksi kättä käytössä. Mutta miksi tehdä elämästä liian helppoa?

1. luukku:Ensimmäisen luukun takaa löytyi täysikokoinen Essie sävyssä Fishnet Stockings. Ei nyt sinänsä yllättänyt, että Essien joulukalenterista saa heti punaisen kynsilakan. Tämä yksilö saattaa lähteä eteenpäin, koska mulla on aivan liikaa peruspunaisia verrattuna siihen, kuinka harvoin punaista käytän.


2. luukku:Toisen luukun minilakka Cocktail Bling on jo paljon kivempi sävyltään. Todella kaunis sinertävä harmaa! Nämä Essien minilakat ovat kooltaan 5 ml, eli tulevat todennäköisemmin käytettyä kuin isot pullot.

3. luukku:Kolmannen luukun takaa paljastui toinen minilakka, In The Mood Ring. Mustilla ja kultaisilla glittereillä varustettu lakka on alunperin julkaistu noin vuodentakaisessa Luxeffects-kokoelmassa kahden muun glitterlakan kanssa.

4. luukku:Neljännestä luukusta tullut minilasiviila multa jo ennestään löytyikin, mutta se ei menoa haittaa, koska nyt voin majoittaa tämän yhden pysyvästi laukkuun. Kynsiviila pitäisi olla aina mukana, vaikkakin tästä käytännöstä on tullut lipsuttua. Lasiviilojen puutetta ei enää ainakaan voi syyttää!

5. luukku:Viidennestä luukusta oon ollut tähän mennessä eniten innoissani, koska 25 ml:n kokoinen minikynsilakanpoistoaine on ehkä söpöin ikinä. Hihkuin innosta irroittaessani tätä kalenterista! Kyseessä on siis näytekokoinen kappale Good as Gone -kynsilakanpoistoaineesta, joka pääsee reissaamaan kanssani jatkossa Tampere-Lahti-väliä. Viimeksi kotona käydessäni unohdin pakata mukaan kynsilakanpoistoaineen, ja onhan X-tran iso poistoainepullo muutenkin aivan turhan iso kuljettaa mukana viikonloppureissuilla. Onneksi tämä pikku söpöläinen ratkaisi ongelman - ja tämän voi myös täyttää uudelleen!


6. luukku:Toki näin suomalaisena olisi ollut täydellistä saada kuudennesta luukusta sininen kynsilakka, mutta olin vähintäänkin yhtä innoissani saadessani mustan lakan. Mun on jo jonkin aikaa täytynyt hankkia uusi musta, mutta jotenkin se vaan on aina jäänyt. Lopulta viivyttelin tähän asti sen hankkimista, koska muistelin, että joulukalenteri sisältäisi mustan lakan. Iso plussa täysikokoisesta Licorice-pullosta!

Tähän mennessä oon ollut tosi tyytyväinen siihen, että päädyin hankkimaan Essien kalenterin. Voisin tosin vähän kitistä punaisesta kynsilakasta, mutta muuten luukuista on tullut vain mieluisia juttuja. Innolla odotan, mitä tulevat luukut tuovat tullessaan!

Nyt mä jatkan telkan tuijottamista, koska ei ole enää pitkä aika Linnan juhlien alkuun. Illan ohjelmassa on myös oreojuustokakun syömistä ja kynsien lakkaamista. Aamupäivästä tuli käytyä katsomassa kunniavartiota Kalevankankaan hautausmaan sankarihaudoilla, huh sitä väen paljoutta! Ei enää tehnyt mieli kävellä keskustaan ilotulitusta katsomaan, koska sain yliannostuksen tuosta ihmismäärästä :D Istun mielummin sisällä lämpimässä ja syön.

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää itse kullekin! :)

4 kommenttia :

 1. In The Mood Ring näyttää ihanalta ja muutenkin tuossa on ollut tosi hyvä sisältö! Itse jätin hankkimatta kun en kyllä tarvitse yhtään Essien lakkaa ja vaara on se että suurin osa lähtisi vaan kiertoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaan kuvitella, kuinka monta Essietä sulla on jo ennestään :D Mullakin on niitä hyvä määrä, mutta mitä aiemmin katsoin, niin kalenterissa ei ole kuin ihan pari sellaista, joka mulla jo on. Sisältöön oon kyllä ollut tyytyväinen!

   Poista
 2. Mulla on ollut toi viila laukussa jo 2014 asti ja vieläki pelittää todella hyvin :D Harmi ettei niitä myydä erikseen on meinaan ihan täydellinen laukkuun. Omani sain, kun olis Sokoksessa työkokeilussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon saanut mun toisen miniviilan sellaisesta pakkauksesta, jossa oli samassa Nail Repair ja Gel Setter. Niitä oli ainakin viime jouluna myynnissä, ja varmaan on jatkossakin! Olisi kyllä kiva, jos viiloja saisi erikseen ostettua, mutta jos Essiestä tykkää, on sellainen pakkauskin hyödyllinen :)

   Poista