perjantai 22. joulukuuta 2017

Essie advent calendar: luukut 13-18

Vihdoin on aika katsoa, mitä Essien joulukalenterin kolmas neljännes piti sisällään. Olisin halunnut julkaista luukut heti 18. päivä, mutta kiirettä on ollut sen verran, etten millään ehtinyt. Osasyynä on myös se, että päivänvalolamppuni ovat eri paikassa kuin missä olen nyt ollut. Viimeksi kotona käydessäni kuljetin kalenterin mukaani, jotta pystyin kuvaamaan luukut, mutta menin unohtamaan kuvausrekvisiitat toiseen paikkaan. Niinpä tänään on tarjolla vain tylsiä kuvia.13. luukku:En erityisemmin hyppinyt riemusta, kun kolmannentoista luukun takaa paljastui viila. En lyhennä kynsiäni pahviviilalla, en buffaa niitä enkä koe tarvetta kiillottamiselle. Viilassa on neljä sivua ja siten neljä vaihetta: file, buff, polish ja shine.


14. luukku:Seuraavat luukut olivatkin sitten oikein mieluisia! Sugar Daddy on varmasti yksi Essien myydyimpiä sävyjä, mutta multa se vielä puuttui. Täydellinen lakka ranskiksiin ja negative space -kynsiin. Samantyylisiä lakkoja multa kyllä jo löytyy, mutta kiva päästä kokeilemaan tätäkin - ja minikokoinen pullo tulee varmasti jossain vaiheessa käytettyä.


15. luukku:Viidestoista luukku on yksi kalenterin parhaimmista tähän mennessä. Fiji on täydellinen vaalea ja kylmä vaaleanpunainen, ja oon sen ostamista monesti miettinyt.


16. luukku:Glow Your Own Way on myös vuodentakaisesta Luxeffects-kokoelmasta, aivan kuten kolmannen luukun In The Mood Ring. Tässä lakassa on kirkkaalla pohjalla erikokoisia kultaisia ja valkoisia glittereitä.


17. luukku:Tämän joukon ainoa täysikokoinen lakka on Fifth Avenue, kirkkaanpunainen creme. Tämä on sellainen punainen, jota ehkä voisinkin käyttää!


18. luukku:Jälleen avatessani joulukalenteria aamulla hämärässä mietin, että joko nyt kalenterissani on virhe ja olen saanut toisen mustan lakan. Onneksi minikokoinen Bobbing for Baubles paljastui tummaksi navy-siniseksi.

Nämä kaikki viisi lakkaa ovat todella mieluisia, ja toivon että myös kalenterin viimeiset luukut ovat hyviä! Yritän saada viimeisen joulukalenterikoosteen tehtyä jo jouluaattona, mutta muuttujien ilmaantuessa kooste voi mennä joulupäivän puolelle.

2 kommenttia :

  1. Tosi hyviä luukkuja, mulle olis tuo viilakin kelvannut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavat kuusi luukkua ovat myös hyvät (tai ainakin viisi seuraavaa, koska jouluaaton luukku on vielä tässä vaiheessa avaamatta ;)).

      Poista