maanantai 25. joulukuuta 2017

Essie advent calendar: luukut 19-24

Oikein hyvää joulua!


Tähän alkuun kerron teille arvonnasta, joka on käynnissä Kynsiblogit-sivulla Facebookissa. Joulukuun ajan blogeissamme on nähty joululaulujen pohjalta tehtyjä lakkauksia, ja joulun kunniaksi järjestimme arvonnan, jonka palkintona on lahjakortti CesarShopiin. Osallistumisaikaa on tämän vuoden loppuun saakka, ja arvonta löytyy osallistumisohjeineen Kynsiblogien Facebook-sivulta kiinnitettynä julkaisuna. Nyt siis kaikki tykkäämään sivusta ja osallistumaan arvontaan!

Essien joulukalenteri päättyi monen muun joulukalenterin tapaan eilen, ja nyt on aika katsoa, mitä kalenterin viimeiset kuusi luukkua pitivät sisällään.

19. luukku:Yhdeksännentoista luukun minilakka on viime kesän kokoelman nimikkolakka Sil Vous Play Hero. En tosin ymmärrä, miksi tämän minilakan nimeen on lisätty sana hero, koska alkuperäisessä lakassa tuota sanaa ei ole. Mulla tämä kaunis vaaleanpunainen frost-lakka on jo, ja swatch-kuva löytyy tästä postauksesta.

20. luukku:Minikokoinen Apricot Oil oli oikein mukava yllätys! En ole koskaan kokeillut Essien kynsiöljyä, joten on mielenkiintoista testata, onko tämä kehujensa arvoinen. Tuoksu tässä on sellainen aprikoosinen astianpesuaine, mutta onneksi ei liian voimakas kuitenkaan.

21. luukku:Disco Doll sisältää erikokoisia kylmän vaaleanpunaisia glittereitä kirkkaalla pohjalla. Tämä kuuluu myös viime vuoden Luxeffects-lakkoihin, kuten aiemmin tulleet minikokoiset In The Mood Ring ja Glow Your Own Way. Disco Doll on näistä ehdottomasti suosikkini, joten täysikokoinen pullo on oikein mieluinen!


22. luukku:Tällä hetkellä eniten kuluttamani päällyslakka on Gel Setter, ja tästä luukusta tulikin minikokoinen Gel Setter. Tämä on kätevä vaikkapa viikonloppureissuille, kun vie hiukan vähemmän tilaa. Gel Setter ei ole pikakuivattava, mutta kuivuu silti suhteellisen nopeasti ja antaa upean kiillon. Nythän Essieltä on tullut markkinoille Speed Setter, joka on kuin Gel Setter, mutta nopeammin kuivuva. Sitä täytyy ostaa kokeiluun!

23. luukku:Päällyslakkalinjalla jatketaan, sillä toiseksi viimeisestä luukusta tuli Gel Couture -geelilakkasarjan Top Coat. Tämä on myös oikein hyvä päällyslakka käyttää ihan normaalinkin lakan päällä, vaikka lähtökohtaisesti tämä on tarkoitettu geelilakkojen päälle.

24. luukku:Edellisen luukun perusteella ei ollut vaikea arvata, että viimeinen luukku pitäisi sisällään Gel Couture -lakan. Mulle tämä luukku ei ollut paras mahdollinen lopetus joulukalenterille, koska mulla on jo Rock The Runway ja punainen ei ole suosikkivärini. Ainakin siskoni ilahtuu tästä :D

Tämä kuuden joukko oli tosi kiva ja hyödyllinen! Ensimmäinen ja viimeinen lähtevät kiertoon, mutta muut päätyvät käyttöön. Teen joulukalenterista vielä yhteenvedon, jossa käyn läpi hyvät ja huonot puolet. Saatan jopa ilahduttaa yhtä lukijaa parilla ylimääräisellä lakalla! ;)

2 kommenttia :

  1. 23. ja 24. luukut oli parhaat. Jos en omistaisi niin paljoa lakkoja joilla ei ehdi lakkailla, saattaisin tämän ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Pidin siitä, että tuli minikokoinen geelipäällyslakka, mutta tosiaan tuo itse geelilakka ei ollut minulle mieluisin.. :)

      Poista