tiistai 12. joulukuuta 2017

Essie advent calendar: luukut 7-12

12. joulukuuta tietää kahta asiaa: ensinnäkin, joulukalenterista on avattu puolet luukuista (ellei sitten ole niin onnekas, että omistaa 25 luukkua sisältävän kalenterin) ja toiseksi, siskollani on syntymäpäivä (jos luet tätä, niin onnea!). Jätetään huomiotta se seikka, että lahja on vielä hankkimatta.


Oon muutenkin tänä vuonna ollut tosi huono lahjojen kanssa, ja itsekkäästi hankkinut itselleni nyt jo kolme eri joululahjaa. Muita lahjoja ei sitten olekaan vielä hankittu - eikä edes paketointia suunniteltu. Okei, on mulla myös Zumba-kisulle lahja, mutta muiden kanssa menee vähän tiukille. Kalenterissani on tällä hetkellä yksi tyhjä päivä ennen jouluaattoa. Saako jo panikoida?


7. luukku:Mink Muffs kuuluu Essien perusvalikoimaan ja tuli kalenterista täysikokoisena. Oon jopa joskus miettinyt tämän lakan ostamista, joten aamu alkoi mukavalla yllätyksellä!

8. luukku:Tart Deco on yksi suosikkisävyistäni mitä tulee Essien perusvalikoimaan. Tämä multa jo tosin löytyy ennestään täysikokoisena, joten mitä luultavammin ilahdutan miniversiolla jotakin toista :)

9. luukku:Toistan saman aina joka vuosi, joten teen sen nytkin: ysiluukusta toivon joka kerta tulevan jotain superkivaa nimipäiväni takia. Tänä vuonna luukusta paljastui minikokoinen All In One -hoitolakka, joka lupaa olla samanaikaisesti sekä alus- ja päällyslakka että kynnenvahvistaja. Itse en usko tällaisten yhdistelmälakkojen toimivan joka roolissaan, mutta tämä tulee kyllä käytettyä aluslakkana. Ja aluslakkojahan tarvitsee aina!

10. luukku:Kymppiluukku on varmaan kalenterin isoin, joten totta kai odotin siltä paljon. Erottajat varpaille ei ehkä nyt kuitenkaan olleet sitä, mitä olisin tahtonut, koska varpaankynsien lakkaaminen sujuu ongelmitta ilmankin.

11. luukku:Kuvan lakka ei ole musta, vaikka se siltä näyttääkin. Mun täytyi tosin katsoa useamman kerran, että eikö varmasti kalenteriin ole vahingossa lipsahtanut toista Licoricea. Lopulta päädyin googlettamaan, minkä värinen Luxedo todella on, koska vaikka näin sen olevan epämusta, en vain kyennyt hahmottamaan todellista sävyä. Essien sivujen mukaan sävy on deep plum purple.

12. luukku:CC for Nails on kynnen väriä korjaava hoitolakka, joka on tarkoitus laittaa ennen aluslakkaa kynsille. Nämä värinkorjaajat menee taas siihen kategoriaan, että en usko enkä ymmärrä. Ajattelin kuitenkin kokeilla tätä ihan perus aluslakkana.

Tämä toinen kuuden joukko ei ollut ihan niin kiva kuin ensimmäinen, mutta varpaanerottimia ja Tart Decoa lukuun ottamatta kaikki tulee käyttöön. Mink Muffs on ehdottomasti suosikkini!

6 kommenttia :

 1. Mä olen tykännyt käyttää sinertävää värinkorjaajaa optimoimassa pois kynsien keltaisuutta. Hyvät luukut näissäkin, monipuoliset ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän myös väriäkorjaavia aluslakkoja silloin, kun haluan taittaa kynnen keltaisuutta pois esim. ranskista tai negative spacea tehdessä. Ne toimivat kuitenkin vain hetkellisesti, enkä oikeastaan usko, että värjäytynyttä kynttä voi enää "pelastaa" millään värinkorjaajilla. Pelkästään valkoinen/kirkas värinkorjaaja tuskin vie keltaisuutta pois.

   Poista
  2. Ei varmasti voi kokonaan pelastaa, siihen taitaa auttaa vain taikaviila :)

   Poista
  3. Jep, näinpä. Mutta onneksi keltaisuus ei haittaa, kun kynsillä on kuitenkin jatkuvasti lakkaa :)

   Poista
 2. Ensimmäinen kvartaali vetosi minuunkin enemmän kuin tämä toinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmas neljännes oli taas oikein mieluinen - siitä lisää parin päivän päästä! :)

   Poista