keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Kynsiblogit goes Xmas

Joulukuun ajan on voinut seurata Kynsiblogien joulukalenteripostauksia joka toinen päivä, ja tänään on mun vuoro avata 20. luukku. Joulukalenterin ideana on lakat kynnet jostakin joululaulusta inspiroituneena.


Lumi on jo peittänyt kukat laaksosessa,
järvenaalto jäätynyt talvipakkasessa,
varpunen pienoinen syönyt kesäeinehen,
järvenaalto jäätynyt talvipakkasessa.


Ja nyt on se aika, kun monet miettivät, miten lakkaukseni liittyy kyseiseen joululauluun. Mä en millään meinannut keksiä, minkä laulun valitsisin, joten päätin ensin ideoida kynnet ja miettiä vasta sitten laulua. En halunnut punaisia joulukynsiä, ja tahdoin ehdottomasti tehdä lumihiutaleita ja villapaitakuosia. Ihastuin kovasti @lieve91:n lumihiutalekynsiin, joten halusin sellaiset itsellenikin. Lopulta keksin, että jos mahdutan vielä pienen tirpan kynsiini, sopisi lauluksi Varpunen jouluaamuna.

En ollut maalannut kynsille mitään sitten viime vuoden lokakuun, joten vähän jännitti, miten sivellin pysyy kädessä. Yllätyin todella positiivisesti lopputuloksesta!


Maalauksien pohjaksi valitsin juuri postissa saapuneen Picture Polishin Londonin. Se on yksi kuudesta uudesta lakasta, joista tilasin Londonin lisäksi Summerin. Kaikkia kuutta sävyä on tälläkin hetkellä saatavilla CesarsShopista, joten jos et ole vielä tutustunut näihin, kannattaa tehdä se nyt!

London oli heti suosikkini uusista lakoista, koska nimi, pullo, sävy ja holohitulat hipovat täydellisyyttä. Se on mun mielestä juuri sellainen lakka, joka kuvaa harmaata, mutta silti niin ihanaa Lontoota. Harmaassa lakkapohjassa on mukana holohitulaa ja kultaista shimmeriä. Peittävyyteen tarvitsin kolme kerrosta, mutta lyhyemmät kynnet varmasti selviävät kahdella.

Koska holoa ei voi olla koskaan liikaa, lisäsin kynsiin vielä holohexejä OPI:n I Snow You Love Me -lakasta.


Picture Polish - London
OPI - I Snow You Love Me

Oumaxi-akryylimaali, valkoinen

Essien joulukalenterin luuku 13-18 julkaisen huomenna. Ikävä kyllä kooste on jo myöhässä, koska mulla on ollut aika kiireistä viimeisen viikon aikana.

Kynsiblogien seuraava luukku sen sijaan aukeaa 22.12. Dile Nails -blogissa!

13 kommenttia :

 1. Hieno lakkaus, ja kyllä näistä olisi myös arvannut joululaulun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tosiaan hirmu monessa joululaulussa taideta linnuista laulaa, mutta en olisi silti ihmetellyt, vaikka näistä ei olisi tunnistanut :D

   Poista
 2. Nätit <3 London on kyllä todella kaunis lakka (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Londonista tuli yksi mun lemppari Picture Polisheista <3

   Poista
 3. Vau, aivan ihanat kynnet! 😍

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Jestas miten kauniit! Mä luulin heti leimoiksi, eli ei tosiaan ole taidot ruosteessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli itellenikin yllätyksenä, kuinka helposti maalaaminen sujui! Kiitos paljon Nena! :)

   Poista