perjantai 1. joulukuuta 2017

Welcome December

Joulukalentereista on tänään saanut aukaista ekat luukut, ja tämä huono bloggaaja ei ole edes esitellyt omaa joulukalenteriaan! Mun oli kyllä tarkoitus saada joulukalenteri blogiin hyvissä ajoin, mutta jotenkin sitä ei muka ehtinyt tai jaksanut. Tänään ette näe vielä ensimmäisen luukun sisältöä, vaan kuvat tämän vuoden joulukalenteristani.


Käsi pystyyn, kuinka moni oletti näkevänsä tänäkin vuonna Ciatén kalenterin? Yllätin itse itsenikin hankkimalla tällä kertaa Essien kalenterin. Olin jo jonkin aikaa miettinyt, että täksi jouluksi hankkisin jonkun kosmetiikkakalenterin, mutta lopulta päädyin taas kynsilakkakalenteriin. Mä en todellakaan tarvitsisi yhtään enempää kynsilakkaa, mutta kun näytölle lyötiin ensimmäiset kuvat Essien tulevasta kalenterista, siinä sitä taas oltiin.

Toki mua on jälkeenpäin mietityttänyt, olisiko sittenkin pitänyt tilata Ciatén Mini Mani Month - ihan vain perinteen jatkumiseksi. Koitin perustella merkin vaihtoa itselleni mm. sillä, että mulla on kuitenkin jo osa Ciatén kalenterista tulevista lakoista jne., mutta katsottuani listan kalenterin lakoista sain todeta, että siellä on vain yksi sama lakka. Ciatén kalenteri on myös tänä vuonna upea ja hyvin ciatémainen, ja vaikka Essien kalenteri on myös kaunis, siinä ei kuitenkaan ole sitä jotain.

Essie valikoitui mulle lopulta kuitenkin sisällön takia, koska kyseisen merkin lakat vain toimivat mulla paremmin kuin Ciatén. Essie on selkeästi suosikkilakkamerkkini, jos indieitä ei huomioida, ja halusin kalenterin, jonka sisältö tulee oikeasti myös käyttöön. (Joo, pakko myöntää, että viime vuoden joulukalenterilakoista suurin osa on vielä käyttämättömiä.)


Katsoin joulukalenterin sisällön silloin, kun olin sitä hankkimassa, mutta siitä on onneksi jo niin kauan, etten oikeasti enää edes muista sitä. Sen verran muistan, että mukana on sekä mini- että täysikokoisia lakkoja, ja mukaan mahtuu myös muutama lakkasävy, jota ei saa mistään muualta kuin kalenterista. Ajattelin esitellä kalenterin sisällön taas neljässä erässä, ja ensimmäiset kuusi luukkua tulee julki itsenäisyyspäivänä. Tosin sillä varauksella, että onnistun aikatauluttamaan päiväni oikein. Jos on kärsimätön, ensimmäisen luukun sisältö näkyy SnapChatissä!


Mun joulukuun ensimmäinen kuluu luultavasti opiskellessa, kiitos tulevien tenttien. Ajattelin myös vetäistä päälleni joulupaidan, tehdä joulutorttuja ja pitää jouluvalot päällä koko päivän. Koska nythän on joulukuu.


Loppuun vielä tiedotusluontoinen asia! Kynsiblogit järjestää joulukuulle teemakuukauden, jonka aiheena on joululaulut. Postauksia tulee joka toinen päivä ja jouluaatolle ollaan kehitelty jotain spesiaalimpaa. Ensimmäisenä vuorossa on Timantteja Kynsillä -blogi, jossa kannattaa vierailla heti huomenna. Mun päivää joutuu odottamaan vielä hetken, sillä se koittaa vasta 20. päivä. Tykkäämällä ja seuraamalla Kynsiblogien Facebook-sivua pysyy mukana menossa koko joulukuun! :)

6 kommenttia :

 1. Oi, Essien kalenteri on minun perspektiivistäni paljon mielenkiintoisempi joulukalenteri kuin mitä Ciate olisi ollut, vaikka se olisikin ollut kiva traditio. :) Eli kiinnostaa kyllä mitä näistä luukuista mahtaa löytyä ja erityisesti ne Essien lakat, joita ei muualta saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että monen muunkin lakkaharrastajan näkökulmasta Essie on kiinnostavampi. Mua kiinnostaa myös erityisesti eksklusiiviset lakat; toivottavasti on kivoja yksilöitä! :)

   Poista
 2. Mä harkitsin tätä kalenteria, joten mielenkiinnolla odotan mitä se pitää sisällään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään julkaisen vielä ensimmäiset kuusi luukkua ja voin sanoa, että mieluisia juttuja on ollut! :)

   Poista
 3. Mä ostin myös tämän kalenterin ja kaks ekaa luukkua on ollut vallan mieluisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin instagramista, että sulla on myös tämä! Kiva kuulla, että oot tykännyt :)

   Poista