torstai 25. tammikuuta 2018

Essie Winter 2017

Tampereella lähenneltiin alkuviikosta kahdenkymmenen asteen pakkasia, ja lunta on satanut niin tiheään, ettei vuotta voisi tässä blogissa aloittaa paremmin kuin talvikokoelmalla!


Essien tämänkertaisen talvikokoelman inspiraationa on toiminut New Year's Eve - etenkin New Yorkin mittakaavassa. Kokoelma sisältää kuusi toinen toistaan upeampaa sävyä, mutta meille Suomeen sävyjä saatiin vain viisi. Minulle ei ole vieläkään selvinnyt, miksi magentanvioletti New Year, New Hue jätettiin pois. Näin kokoelman ensimmäistä kertaa marraskuussa Tukholmassa, ja jälkeenpäin on hiukan harmittanut, etten ostanut kuudetta sävyä itselleni.


Viiden lakan joukossa on kolme cremeä ja kaksi shimmeriä. Kaikki lakat ovat tasalaatuisia, mutta huomasin näissä kuitenkin pienen miinuksen. Koostumus on jokaisessa sen verran paksu, että liika työstäminen saa lakan vetäytymään kynneltä. En ole aiemmin kohdannut samanlaista ongelmaa Essien lakkojen kanssa. Onneksi nämä ovat kuitenkin mukavia lakattavia, kunhan muistaa levityksessä kevyet ja mahdollisimman vähät vedot.

Jokainen lakka kuitenkin peitti ja levittyi tasaisesti viimeistään kolmella kerroksella. Käytin swatcheissa aluslakkana Essien Treat Love & Colour -lakkaa ja päällyslakkana samaisen merkin Gel Setteriä.


Be Cherry! ei ole livenä niin peruspunainen mitä swatch-kuvassani näyttää. Punaiset cremelakat ovat vaikeita kuvattavia, koska ne näyttävät aina samanlaisilta. Tämä on kuitenkin kaunis kirkkaanpunainen, ehkä vähän pinkihtävä jopa. Lyhyille kynsille riitti kaksi kerrosta.


Syvä Oxfordin sininen On Your Mistletoes peitti myös kahdella kerroksella eikä pigmenttisyydestään huolimatta värjännyt kynsiä. Toinen suosikkini kokoelmasta!


Metallisena hohtava tummanpunainen Ring In The Bling on täydellinen pikkujoululakka.  Kynsien pituudesta riippuen kerroksia tarvitsee kaksi tai kolme. Oranssinkultainen shimmer tekee lakasta niin hienon, että mun on pakko säilöä tämä lipastooni. Tiedän, millä lakkaan ensi jouluna.


Ymmärtääkseni Social-lights on yksi kokoelman suosituimmista lakoista, enkä toisaalta ihmettele. Uniikki harmaa meripihkansävyisellä shimmerillä sai myös minut huokaisemaan ihastuksesta, vaikka kynnet vaatikin kolme kerrosta lakkaa. Kuvassa shimmer ei tietenkään näy niin hyvin kuin livenä.


Ja sitten viimeisenä suosikkini! Suit & Tied on uniikinsävyinen nude, ja jopa mulla on vaikeuksia keksiä, miten sävyä kuvailisi. Essien mukaan tämä on hiekansävyinen beige, mutta enpä ole vielä pienen ikäni aikana nähnyt tällaista hiekkaa :D Joka tapauksessa sävy on tosi kiva ja päätynyt kynsilleni jo useamman kerran. Erittäin hyvä kahden kerroksen lakka!


Semmoinen viisikko tällä kertaa! Ei voi kuin ihailla, kuinka kauniilta sävyt näyttävät yhdessä. Nappivalinnat talveen, vaikka toisaalta olisin toivonut punaisen cremen tilalle jonkun eksoottisemman sävyn. Hankitko sä näistä jonkun? Jos et, niin suosittelen pyörittelemään Social-lightsia kaupassa - saatat jopa ihastua!

Kokoelma sekä alus- ja päällyslakka on saatu PR-näytteenä maahantuojalta.

4 kommenttia :