keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Kosmetiikkaostokset | tammikuu '18

Mulla oli ylevä tavoite viime vuonna: kuvata ja kirjoittaa joka kuukauden kosmetiikkaostokset blogiin. Ensimmäiset puoli vuotta suunnitelmani piti, mutta koska kesäkuussa elämässä alkoi tapahtua, seuraavat puoli vuotta jäivät välistä.

Olisi ollut mielenkiintoista tietää kokonaissumma, jonka käytin kosmetiikkaan vuonna 2017, mutta mulla ei ole tarkkaa tietoa muutamalta kuukaudelta. Homma ei siis sujunut aivan kuten olisin halunnut, mutta ainakin on jotain, mitä voin tehdä tänä vuonna paremmin! Otan nimittäin myös tälle vuodelle tavoitteeksi listata kaikki kosmetiikkaostokset hintoineen, kuvata ne ja kertoa niistä täällä. Mikäli onnistun tavoitteessa, loppuvuodesta saan laskea kaikki summat yhteen.

Tämän vuoden urakkaa helpottaa se, että mulla on Excel-tiedosto, jossa on jokaiselle kuukaudelle omat talukot tuloista ja menoista. Menot oon vielä kategorioinut siten, että myös kosmetiikalle löytyy oma sarake. Tämän lisäksi pöytäkalenteristani löytyy täysin blogille, kynsille ja kosmeostoksille pyhitetty laatikko joka päivän kohdalta. Erittäin kätevää, vaikka itse sanonkin!

Joko katsotaan tammikuun saalis?


Olin listannut jatkuvassa käytössä olevia kosmetiikkatuotteita joululomaa varten, koska Tampereella asuessani en saa enää S-ryhmän kaupoista henkilökunta-alennuksia. Siispä lähdimme äitini kanssa kosmeostoksille! Yksi ostoskoriin poimituista tuotteista oli konjac-sieni, jota ilman en voi enää elää. Oon käyttänyt konjac-sientä lähes vuoden ja aion jatkossakin ostaa tämän rasvoittuvalle ja sekaiholle sopivan vihreän sienen. Ihan hävettää, etten ole vieläkään kirjoittanut käyttökokemuksista, mutta olkoon se toinen tavoite tälle vuodelle!


Toinen luottotuotteeni kasvoille on jojoba-öljy. Tätäkin oon käyttäny vuoden päivät enkä enää vaihtaisi kasvovoiteeseen. Laitan öljyä aamulla ja illalla kasvojen puhdistuksen jälkeen, ja jokapäiväisessä käytössä 100 millilitran pullo kestää yli puoli vuotta. Tästäkin olisi tarkoitus kirjoittaa tarkemmin tulevaisuudessa.


Muita päivittäisessä käytössä olevia tuotteita ovat L'Oréal Infallible Fixing Mist -meikinkiinnityssuihke, XZ Muumi -selvityssuihke ja TripleDryn yödödö. Näiden lisäksi ostin myös Bicin sheiveripaketin, mutta pakkaus oli jo tuhottu ennen kuvaamista.

Alennuksien jälkeen maksoin näistä kaikista lopulta 45 €.

Joululoman jälkeen tavaraa oli niin paljon kuljetettavana Tampereelle, että olisi ollut suorastaan ihme, jos jotain ei olisi unohtunut pakata. Jätin shampoon ja hoitoaineen toiselle paikkakunnalle, joten ruokaostoksien ohessa täytyi jonkunlainen shampoo ostaa.


Käytän nykyään palashampoota ja -hoitoainetta, minkä vuoksi en hyppinyt riemusta Prisman shampoohyllyn edessä. Lopulta nappasin hyllystä Aussien Aussome Volume -shampoon, joka lupaa tuuheutta hiuksiin. Kyllä tällä hiukset lähtee puhtaaksi, mutta puhtaus ei pysy läheskään yhtä kauan kuin palashampoolla. Kotona oli onneksi toinen puoli hoitoaineesta, joten ei tarvinnut maksaa kuin shampoosta, joka kustansi 7,49 €.

Ostin shampoon seitsemäntenä päivänä - ja sen jälkeen en ostanut yhtäkään kosmetiikkatuotetta! Voitteko uskoa? Tammikuussa kosmetiikkaan kului siis yhteensä 52,49 €, joka on noin kuudesosa viime vuoden tammikuun ostoksista. Ilman unohdusta summa olisi jäänyt 45 euroon. Joko nyt saa olla ylpeä itsestään? Tästä on ainakin vaikea pistää enää paremmaksi!

8 kommenttia :

 1. Wau, oot kyllä ollut todella säästäväinen - ja silti tehnyt hyviä ostoksia :) Tottakai saa olla ylpeä!

  VastaaPoista
 2. Aika samoilla lukemilla itsekin menin tammikuun! :)

  VastaaPoista
 3. To be sure, I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site, you structure enlightening articles.

  Keep making such amazing post,


  Thanks for sharing.

  Are You Looking for local or outstation rides ? Best taxi services. Book Aashi holidays service & enjoy your trips.


  Taxi services in Jaipur |

  Taxi in jaipur |

  Jaipur Sightseeing Taxi |  Regards

  Sameer

  VastaaPoista
 4. Aww thanks! I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site,

  genuine guard post Keep making such stunning post,

  Pest Control Services in Jaipur:

  Are you troubled with cockroaches, mosquitoes, ants, insects, lizards in the house? These insect-moths not only spoil your beautiful house and furniture but also threaten your health.

  Thanks for sharing.  Pest Control in Jaipur  Regards

  Sameer

  VastaaPoista
 5. I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site,

  genuine guard post Keep making such stunning post,


  Thanks for sharing.


  Taxi in Jaipur

   
  and
   

  Jaipur Sightseeing Taxi


   

  Regards

  Sameer

  VastaaPoista